De vereniging

De vereniging

Forever Young Wognum kenmerkt zich door een diverse, enthousiaste en actieve groep vrijwilligers.
Het huidige team kenmerkt zich onder het motto “Samen kunnen wij alles!!!”.

Wij hebben vrijwilligers in ons midden welke zich kenmerken door hun pedagogische inslag.
Dit zijn bijvoorbeeld de leid(st)ers welke een opleiding volgen zoals, pedagogiek, sociaal pedagogische hulpverlening en de pabo.
Ook kennen wij vrijwilligers welke inmiddels al afgestudeerd zijn of al jaren werkzaam zijn in hulpverlening en onderwijs.

Kortom onze leiding groep is gezellig, pedagogisch en praktisch, de ideale combinatie voor een perfect team afgestemd op de behoeften van uw kind!

Het bestuur

  • Voorzitter: Joeri Ursem
  • Vice- voorzitter: Dylan Wit
  • Secretaris: Dionne Mae van Ophem
  • Penningmeester: Bart Ootes
  • Algemeen bestuurslid: Siem Koenis
  • Algemeen bestuurslid: Mark Bleeker
  • Algemeen bestuurslid: Tanja Boelhouwers

Klik hier voor alle leiding

KVK Gegevens

Naam: Stichting Forever Young Pius X
Vestigingsplaats: Wognum
KvK-nummer: 41234807

Stichting Forever Young Pius X​

Stichting Forever Young Pius X is “de” club voor jongens uit het basisonderwijs groep 3 t/m 7 en meiden uit het basisonderwijs groep 3 t/m 8 en 1e en 2e klas Voortgezet onderwijs. Al 41 jaar, voorheen onder de naam Jong Nederland, zetten vrijwilligers zich in om de jeugd uit Wognum en omstreken te vermaken. Creatief, buiten, binnen, sport & spel.
Elke week is er een clubavond van 18:30 – 20:00 uur met jongens en meisjes van je eigen leeftijd. Er is van alles te beleven tijdens de clubavonden. Wat dacht je van: allerlei spellen binnen en buiten, leuke knutsels, speurtochten, quizzen, noem maar op. Ook zijn er nog jaarlijks terugkerende activiteiten die je niet mag missen zoals o.a.: het Zomerkamp, Zwemfestijn, en paaseieren zoeken.

Geschiedenis

De stichting Forever Young Pius X is ontstaan in 1982 toen de toenmalige “Welpenvereniging Pius X” en meisjesgilde “St. Agnes” als één vereniging verder gingen en zich aansloten bij de landelijke jeugdorganisatie Jong Nederland. Op dat moment had de club nog haar onderkomen in het oude Pius X-gebouw aan de Kerkstraat. In 1989 werd het huidige Pius X-gebouw aan de Boogerd geopend, waar Jong Nederland en Scouting sindsdien zijn gehuisvest. Sinds 6 Juni 2010, draagt onze stichting niet meer de naam van Jong Nederland, maar de naam Stichting Forever Young Pius X. Vanaf 1 januari 2011, zijn wij ook niet meer aangesloten bij de landelijke jeugdorganisatie van Jong Nederland. De club telt zo’n 145 leden en wordt draaiende gehouden door een jonge groep vrijwilligers. Vaak zijn deze vrijwilligers zelf als kind lid geweest van de club.