De leiding

De leiding

2023/2024

Zoals ieder jaar stellen wij ons even aan jullie voor. Niet alleen met een foto maar ook met een klein persoonlijk stukje. Dit stukje kan je lezen door op de foto te klikken.

Voorzitter

Joeri Ursem

Vice-voorzitter

Dylan Wit

Secretaris

Dionne Mae van Ophem
Penningmeester
Bart Ootes
Algemeen bestuurslid
Mark Bleeker
Algemeen bestuurslid
Siem Koenis
Algemeen bestuurslid
Tanja Boelhouwers
Bas Bakker
Britny de Wit
Rens Commandeur
Maaike Koenis
Demi Vertelman
Remco Schoenmaker
Tom Bakker
Robyn Grippeling
Anouk Oostra
Yvette Kuip
Isa Hansen
Yoran Dam
Senna Vertelman
Inge Koenis
Luc Bakker
Elana de Hart
Nick Rijkhoff
Keyon Hermsen
Jelle Schirrmann
Daan Zweet
Emma Schouten

Joeri

Hoi! Wat leuk dat je op mijn foto heb geklikt! Mijn naam is Joeri en ik ben 28 jaar.

Dit wordt mijn 9de jaar als leiding en mijn 6de jaar in het bestuur en het 2de jaar als voorzitter.
Naast het leiding geven houd ik ook onze website en doe ik onze social media.
Buiten Forever Young werk ik bij een media bedrijf.

Dit jaar draai ik op de dinsdagavond bij meiden groep 7/8 & VO.
Samen met de andere leiding gaan we er weer een mooi jaar van maken!

Dylan

Hallo allemaal,

Ik ben Dylan, al 8 jaar geef ik leiding en ben tevens de trotse vicevoorzitter hier bij Forever Young. Ze noemen me ook wel Wim.

Ik hou ervan om mijn handen uit de mouwen te steken. Of het nu gaat om het ophalen van spullen, klusjes doen, of gewoon aanwezig zijn op de vereniging, ik ben er. Mijn bijnaam mag dan Wim zijn, maar hier voel ik me gewoon thuis.

Ik kijk ernaar uit jullie weer te zien tijdens het nieuwe seizoen!

Dionne

Hoi! Mijn naam is Dionne en dit seizoen wordt mijn tweede seizoen als leiding en ben ik nieuw in het bestuur als secretaris! Naast leiding geven volg ik de studie Biomedische wetenschappen aan de VU. In mijn vrije tijd sport ik graag en vind ik het leuk om gezellig af te spreken met vrienden. Ik heb er heel veel zin in om er weer een super leuk seizoen van te maken!

Bart

Leuk dat je hier bent! Ik ben Bart en dit is ondertussen alweer mijn negende(!) jaar bij Forever Young. Naast leiding geven zit ik ook steevast bij het bestuur waarbij ik functie van penningmeester vervul. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit jaar ongetwijfeld weer geweldig zal worden!

Mark

Hoi! Ik ben Mark Bleeker, 23 jaar oud en dit wordt mijn 4e jaar als leiding. Naast Forever Young werk ik in de textielindustrie en studeer ik Technische bedrijfskunde. Ik heb heel veel zin in dit seizoen! Tot op de draaiavond!
 

Siem

Hoi allemaal! Ik ben Siem Koenis en dit wordt alweer mijn zevende seizoen als leiding. In het dagelijks leven ben ik monteur hydrauliek en spreek ik graag af met vrienden. Daarnaast zit ik sinds kort ook bij de organisatie van Huttendorp Wognum. Lekker druk dus!
 

Tanja

Hoi, ik ben Tanja. Ik ben 19 jaar en dit wordt mijn 4e jaar bij Forever Young. Dit jaar voor het eerst onderdeel van het bestuur als algemeen bestuurslid. Ik begin dit jaar met de opleiding pedagogiek aan de hva. Ik hoop er weer een leuk jaar van te maken :)

Bas

Morry wat een eer dat je op mijn foto hebt geklikt.
Ik ben Bas Bakker en ik ben 22 jaar. Ik werk bij aannemingsbedrijf Wit Wognum B.V.
Dit wordt mijn zesde jaar bij Forever Young.
Dit jaar ben ik leiding bij jongens en meiden groep 3.
Ik heb er heel veel zin in!!!!!!

Britny

Hoi,

Ik ben Britny! Ik ben 23 jaar oud en dit is alweer mijn achtste seizoen als leiding. Ik mag dit jaar leiding geven aan de meiden groep 7/8/VO.

Ik werk als jurist bij Alsema van Duin en ik geef sportlessen bij GTS en Olympia. Ook studeer ik aan de UvA.

Ik heb er onwijs veel zin in en we gaan er met zijn alle weer een top seizoen van maken!🥳

Rens

Mijn naam is Rens Commandeur en ik kom uit Wognum. Ik ben 22 jaar oud en dit wordt mijn zevende seizoen bij Forever Young. Ik ben vaak bij activiteiten in het dorp aanwezig omdat ik het leuk vind. Ik zit op voetbal bij Spartanen in het zesde en ik werk als transport planner in Amsterdam. Ik heb onwijs veel zin in het nieuwe seizoen!

Maaike

Hoi ik ben Maaike,

Ik ben 20 en geef dit jaar leiding aan meiden groep 6.

Ik ben benieuwd wat voor leuks we dit jaar allemaal beleven bij Forever Young. Tot snel!
 

Demi

Hi ik ben Demi 20 jaar oud en dit word mijn 6e jaar als leiding. Ik heb er weer super veel zin in, laten we er weer een mooi jaar van maken!

Remco

Hey, jij daar! Wat leuk dat je op mijn naam heb geklikt!

Mijn naam is Remco Schoenmaker, ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Wognum. Dit wordt mijn vijfde jaar als leiding bij Forever Young. Ik ben al een paar jaar lang op rij leiding bij de jongste kinderen van de vereniging. Dat vind ik leuk omdat ik dan de jongste kinderen kan motiveren om nog vele jaren bij de vereniging te blijven. Ik hoop dat ik samen met de andere leiding van mijn groep er weer een fantastisch seizoen van kan maken!

Kom vooral een keertje langs, en dan zien jullie mij vanzelf wel een keer op een van de draaiavonden :)

Tom

Hey! Ik ben Tom bakker en ik ben 21 jaar. Dit wordt mijn 4e jaar leiding. Vorig jaar draaide ik groep meiden 5, In het dagelijks leven werk ik in de interieurbouw. Ik heb onwijs veel zin in dit prachtige nieuwe seizoen Forever Young!!
 

Robyn

Hoi iedereen! Mijn naam is Robyn en dit wordt mijn 4de jaar bij Forever Young. We gaan er een super gezellig jaar van maken en leuke avonturen beleven. Ik heb er zin in!! Groetjes

Anouk

Hoi ik ben Anouk. Ik ben 18 jaar en dit is mijn 4e jaar als leiding bij Forever Young. Daarnaast hoop ik dit jaar mijn opleiding tot tandartsassistente af te ronden in Alkmaar. Ik hoop jullie snel te zien, tot dan!

Yvette

Hoii, ik ben Yvette en ben 18 jaar. Mijn hobby is handbal. Naast Forever Young zit ik in mijn 5e jaar van de havo. Dit is mn 3e jaar bij Forever Young en heb er heel veel zin in!

Isa

Hey ik ben Isa, ik ben 18 jaar en dit wordt nu mij derde jaar bij forever young. Dit jaar geef ik leiding aan jongens 4 & 5 op donderdag. Met veel plezier ga ik nu mijn derde jaar in.

Yoran

Hoi ik ben Yoran. Dit wordt mijn tweede jaar bij Forever Young en geef ik dit jaar leiding aan meiden groep 5.
Daarnaast werk ik in de horeca bij Cafe Stam. Ik kijk er weer naar uit om samen met de andere leiding een leuk seizoen er van te maken!

Senna

Hoii mijn naam is Senna, ik ben 17 jaar oud en volg momenteel de opleiding verkoopmedewerker niveau 2 zodat ik hierna kan doorstromen naar pedagogische medewerker.

Inge

Hoi hoi! Ik ben Inge Koenis en dit is mijn 2e jaar als leiding! Ik heb super veel zin in het nieuwe seizoen en hoop weer veel leuke dingen te ondernemen met de kinderen. Tot ziens op de draaiavond!

Luc

Hoi ik ben Luc Bakker ik ben 20 jaar oud. Ik werk bij de Koninklijke marine, en dit wordt mijn 3e seizoen. En ik heb weer zin in het nieuwe seizoen.

Elana

Hoii leuk dat je op mijn foto geklikt hebt! Mijn naam is Elana de Hart, ik ben 19 jaar en dit wordt mijn tweede jaar als leiding bij Forever Young. Naast het leiding geven ga ik aankomend schooljaar de opleiding hbo Rechten doen aan de Hoge school van Amsterdam. En spreek ik graag met vrienden af.

Nick

Hallo!

Hey! Ik ben Nick rijkhoff en dit word mijn 2e jaar bij forever young, het eerste jaar is mijn erg bevallen en vond ik het heel leuk met de groep. Tot snel!

Keyon

Hey mijn naam is Keyon Hermsen. Ik ben vorig seizoen begonnen bij Forever Young. Dit jaar geef ik leiding op de Donderdagavond bij jongens 6/7. Ik heb weer erg veel zin in het aankomende seizoen.
 

Jelle

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jelle en ik ben 18 jaar oud. Ik ben dit jaar nieuw bij Forever Young maar kijk er erg naar uit om hier leiding te geven. Verder zit ik op voetbal en vind ik het leuk om met vrienden af te spreken. Ook doe ik ook nog de opleiding facility management in Diemen.

Daan

Mijn naam is Daan Zweet. Ik ben 17 jaar en kom uit Wognum. Ik heb vroeger zelf ook op forever Young gezeten en vond dit altijd erg leuk, vandaar dat ik er nu voor kies om leiding te worden. Verder in mijn vrije tijd voetbal ik bij spartenen JO-19. Ik volg momenteel de opleiding tot timmerman op het ESPQ in Heerhugowaard.
Ik heb er zin in om de kinderen een leuke avond te bezorgen.

Emma

Heyy,
ik ben Emma Schouten en ik ben 16 jaar oud. Ik ga dit jaar beginnen met de opleiding verpleegkundige op het Horizon college in Hoorn. Dit jaar wordt mijn eerste jaar leiding geven bij Forever Young. In mijn vrije tijd spreek ik graag met mijn vrienden af of ga ik shoppen.