Minikamp

Minikamp 2024

Voorjaar 2024

Het minikamp is een geweldig weekendje voor de allerjongste kinderen van Forever Young.

We hebben gemerkt dat de stap naar het Zomerkamp voor de jongste kinderen best groot is.
Op deze manier willen we de kinderen een tof weekendje weg geven en meteen een beetje laten wennen aan een kamp.
Het minikamp is 2 dagen en 1 nacht waarin we verschillende spelletjes doen en ‘s avonds kampvuur en liedjes zingen zoals een echt kamp beaamt.

Veel gestelde vragen

Sorry maar nee, dit veroorzaakt vaak verwarring bij andere kinderen waarom hij of zij naar huis gaat maar hij of zij zelf niet. We beschikken altijd over contactgegevens als die om wat voor reden dan ook nodig zijn.

Geen zorgen, onze leiding heeft veel ervaring. Sommige leiding werkt zelf in de zorg. Er is altijd 1 a 2  leiding die medicatie e.d. scherp in de gaten houdt.

We merken steeds vaker dat ouders ons bellen en of appen tijdens het weekend. We verzoeken iedereen vriendelijk om dat niet te doen. We plaatsen vaak leuke foto’s op sociale media (Zie vraag hieronder) om iedereen op de hoogte te houden.

Ja, wel houden we zoveel mogelijk rekening met ouders/verzorgers die dit liever niet willen.

De laatste jaren zijn we steeds naar het Streekbos in Bovenkarspel geweest. Dit was een groot succes maar is een grote opgave organisatorisch. In het streekbos moeten we zelf tenten,  extra sanitaire voorzieningen, water en stroom regelen. De laatste jaren groeit Forever Young hard qua aantal leden. Mede daarom hebben we nu voor een gebouw gekozen.

Het programma zal niet veel afwijken van een normale draaiavond. Dit betekent veel leuke (ren)spellen en uiteraard een knutsel. 

We hebben gemerkt dat de stap naar het Zomerkamp voor de jongste kinderen best groot is.
Op deze manier willen we de kinderen een tof weekendje weg geven en meteen een beetje laten wennen aan een kamp.
Kinderen uit andere groepen mogen dan ook helaas niet mee, die verwijzen we graag door naar ons Zomerkamp.

Leiding die de kinderen al kennen van de groepsavonden(gr3&4) gaan zoveel mogelijk mee. Daarnaast gaat er meer leiding mee op basis van het aantal inschrijvingen.

Net als voorgaande jaren brengen en halen ouders/verzorgers zelf hun kind. Vaak worden kinderen samen gebracht en opgehaald.

Voor overige vragen kunt u Remco Schoenmaker mailen.
Via remco.schoenmaker@foreveryoungwognum.nl