FoyoFair

1 juni 2024

Vanaf 14:00 uur

Snel naar
(klik op een onderwerp)

Over de Fair

Met veel enthousiasme presenteren wij een nieuw evenement voor jong en oud: de Foyofair! De Foyofair staat in het teken van gezelligheid met als doel geld in te zamelen voor onze vereniging. Kinderen kunnen in de middag diverse spellen spelen, terwijl ouders/volwassenen lootjes kunnen kopen om deel te nemen aan het rad van avontuur in de tent, waar ze kans maken op fantastische prijzen!

Locatie

Dit evenement vindt plaats op het grasveld achter ons Pius X clubgebouw. ‘s Avonds ligt de focus meer op jongeren/volwassenen, met speciale rondes bij het rad van fortuin, alles onder het genot van een drankje en muziek.

Boogerd 15, 1687VX, Wognum

Het doel van de Fair

De volledige opbrengst gaat naar de vereniging om met name het Zomerkamp te bekostigen.

Prijzen

Help jij ons Rad van Avontuur te vullen?

Voor de prijzen van het Rad van Avontuur doen we een beroep op de inwoners van Wognum. We zijn namelijk op zoek naar ongebruikte/nieuwe items zoals een flesje wijn, borrelplankjes, ongebruikte spelletjes etc.). Woon je in Wognum en heb je thuis nog wat liggen. Dan nemen we dit graag van je over. Je kunt de prijsjes op 25 mei vanaf 15:00 naar ons clubgebouw brengen of de flyer achter het raam hangen. Vanaf 18:00 halen komen wij het dan ophalen. Voor vragen kunt u Tanja Boelhouwers 25 mei bereiken op nulzes-15640120 (telefonisch of via WhatsApp). Alvast bedankt!

Sponsoren

Ook van lokale ondernemingen hebben ons geholpen met het aanbieden van prijzen voor het rad. We kunnen alvast verklappen dat dit hele mooie prijzen zijn! Wilt u ons sponseren? Neem dan contact met ons op.

Programma

Kindermiddag (van 14:00 tot 18:00)

Ook voor kinderen zal het zeker de moeite waard zijn om langs te komen bij de Foyofair. We zijn van plan allerlei spellen beschikbaar te stellen die kinderen individueel kunnen spelen. Er zullen meerdere kraampjes zijn waar kinderen zelf kunnen kiezen wat ze willen doen.

Avondprogramma (vanaf 20:00)

‘s Avonds ligt de focus meer op volwassenen waarbij onder het genot van livemuziek de tap op volle toeren zal draaien. Ook in het avonddeel kunnen er weer verschillende leuke prijzen worden gewonnen met het Rad van Avontuur en zullen er ook een aantal speciale rondes worden gespeeld met grote prijzen.