Foyofair

1 juni 2024

Over de fair

Met veel enthousiasme presenteren wij een nieuw evenement voor jong en oud: de Foyofair! De Foyofair staat in het teken van gezelligheid met als doel geld in te zamelen voor onze vereniging. Kinderen kunnen in de middag diverse spellen spelen, terwijl ouders/volwassenen lootjes kunnen kopen om deel te nemen aan het rad van avontuur in de tent, waar ze kans maken op fantastische prijzen!

Dit evenement vindt plaats op het grasveld achter ons Pius X clubgebouw. ‘s Avonds ligt de focus meer op jongeren/volwassenen, met speciale rondes bij het rad van fortuin, alles onder het genot van een drankje en muziek.

De exacte tijden worden op een later moment bekendgemaakt.

Prijzen

De voornaamste attractie van de foyofair is het rad van avontuur. Uiteraard zijn daar prijzen voor nodig.

Sponsoren

Voor de prijzen van het rad van avontuur zijn we actief op zoek naar sponsoren die ons evenement ondersteunen. Wilt u ons sponseren? Neem dan contact met ons op.

Wognumers

Naast sponsoren doen we ook een beroep op de inwoners van Wognum die nog (zo goed als) nieuwe producten thuis hebben liggen die ze kunnen doneren als prijzen.

Hoe dit precies in zijn werk gaat, zullen we op een later moment bekendmaken.

Het doel van de Fair

De volledige opbrengst gaat naar de vereniging om met name het Zomerkamp te bekostigen.

Spellenmiddag

Ook voor kinderen zal het zeker de moeite waard zijn om langs te komen bij de Foyofair. We zijn van plan allerlei spellen beschikbaar te stellen die kinderen individueel kunnen spelen. Er zullen meerdere kraampjes zijn waar kinderen zelf kunnen kiezen wat ze willen doen.