Rommelmarkt

Rommelmarkt 2023

Terugblik

Na 4 jaar geen rommelmarkt te hebben georganiseerd, was het dit weekend dan eindelijk weer zover. Wognum stond zaterdag te popelen om spullen aan ons af te staan.

En op zondag, om 11.00 uur stipt, waren we los. Al rennend werden de eerste aankopen gedaan. En wat was er een hoop te koop, van een draaimolenpaard tot een complete bandenset. Het rad van avontuur was een groot succes dit jaar, mede dankzij de mooie prijzen die we hebben gekregen

Hoewel het einde niet helemaal gepland ging, doordat onze afvalcontainer onverwachts vlam vatte (zie vorige post), zijn we trots op wat we dit weekend samen hebben bereikt. Trots zijn we ook op de vele extra handjes die ons dit weekend in het paars hebben geholpen. Ontzettend bedankt team . Bezoekers, dankzij jullie hebben wij een recordbedrag opgehaald van ruim €12.000!  DANK JULLIE WEL VOOR JULLIE KOMST!

En natuurlijk willen we ook graag onze sponsors bedanken. Zonder jullie waren we nergens.

Tot slot! Dankzij jullie allemaal blijft onze vereniging weer in het groen en gaan we met een gerust hart op zomerkamp met meer dan 70 kinderen!

TOT ZIENS!

Doel

In 2023 ging de opbrengst net als andere jaren weer ten goede aan het zomerkamp van Forever Young en de aanschaf van speel en knutselmateriaal voor de kinderen.

Bent u niet bekend met ons? Kijk dan bij foto/video voor een impressie.