Rommelmarkt

Hoog tijd voor een nieuwe

Rommelmarkt 2023

zondag 4 juni - 11:00 / 16:00

Op zondag 4 juni zal eindelijk weer de rommelmarkt plaatsvinden.

Hoog tijd om de zolder dus op te ruimen!

Kom gezellig langs

Naast vele mooie spullen is er ook

Doel

Dit jaar komt de opbrengst net als andere jaren weer ten goede aan het zomerkamp van Forever Young en de aanschaf van speel en knutselmateriaal voor de kinderen.

Bent u niet bekend met ons? Kijk dan bij foto/video voor een impressie.

Spullen voor de rommelmarkt?

Op zaterdag 3 juni tussen 10:00 uur en 16.00 uur rijden we weer door Wognum om spullen op te halen voor de rommel­markt.

Voorwaarden ‘rommel’

Let op!! Als u spullen heeft voor de Rommelmarkt wilt u dan de flyer op zaterdag 3 juni voor 10.00 uur zichtbaar op uw raam of deur plakken.

De begeleiders kunnen hierdoor zien of u spullen aanbiedt of niet. Indien het briefje niet zichtbaar is geplaatst, loopt u de kans dat wij u voorbij rijden.

Mocht u deze dag niet, of gedeeltelijk niet thuis zijn, wilt u uw spullen dan inclusief deze brief aan de weg zetten? Zo weten wij dat we het mee mogen nemen.

Vanwege hoge afvoerkosten, ruimtegebrek en/of milieuregels vragen wij u geen bankstellen, grote kasten, koelkasten, vriezers of andere zware goederen aan te bieden.
Artikelen die wij niet verkoopbaar achtten kunnen wij helaas niet meenemen.

Data en tijden
De ROMMELMARKT is op zondag 4 juni vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur op het veldje bij Forever Young achter het jeugdgebouw Pius X te Boogerd 15 in Wognum.

Naast de verkoop van de opgehaalde spullen is er gelegenheid voor een gezellige borrel onder het genot van livemuziek en een rad van avontuur met mooie prijzen!

Voor vragen kunt u per mail (bart.ootes@foreveryoungwognum.nl) of via Whatsapp
(nulzes-41781314) contact opnemen met Bart Ootes.
Zaterdag 3 en zondag 4 juni kunt u Bart ook telefonisch bereiken.

Winkelwagen
Scroll naar boven