Nieuw seizoen

Nieuw seizoen

2024/2025

Vanaf week 38 (16,17, 19 en 20 september)

Vanaf week 38 starten de draaiavonden (groepsavonden) weer. Dit betekent dat we twee weken na de start van het basisschoolonderwijs beginnen. Alle informatie over het nieuwe seizoen is verderop op deze pagina te vinden.

Let op! Je kan je nog niet inschrijven voor het nieuwe seizoen. Dit kan pas vanaf medio augustus 2024.

Info over inschrijven

Om deel te nemen aan de draaiavonden verzoeken wij iedereen om zich in te schrijven via deze link.

Na inschrijving ontvang je in het weekend van 14 en 15 september 2024 een mailtje met allerlei nuttige en belangrijke informatie. Later ingeschreven? Dan wordt de mail op een later moment opnieuw verstuurd.

Afgelopen jaar lid geweest? Schrijf je dan alsjeblieft opnieuw in. Dit heeft te maken met de AVG wetgeving. Klik hier om je opnieuw in te schrijven.

Groepsindeling en tijden

Elk jaar maken we een groepsindeling op basis van het aantal inschrijvingen per groep. Deze groepsindeling blijft zoveel mogelijk hetzelfde, wat meestal goed lukt. Afgelopen seizoen had bijvoorbeeld meiden groep 5 steeds op maandagavond hun draaiavond, en dit zal waarschijnlijk (voor 99%) komend seizoen ook zo zijn.

Iedere groepsavond start om 18:30 en eindigt om 20:00. De voorlopige groepsindeling is hier te vinden.

Voor het eerst lid worden

Ieder kind uit Wognum en omstreken kan lid worden van Forever Young. Kinderen die komend schooljaar (2024/2025) naar groep 3 gaan, kunnen voor het eerst lid worden. Het is mogelijk om een à twee keer gratis proef te draaien om te kijken of uw kind het leuk vindt. Voor het proefdraaien is een inschrijving niet nodig; een kleine vermelding bij aankomst is voldoende. Let op! Blijft uw kind in groep 2 zitten, dan moet uw kind helaas nog een schooljaar wachten om lid te worden.

Direct inschrijven mag natuurlijk ook via deze link!

Voor welke leeftijden

Bij Forever Young hanteren we de leeftijden op basis van de schoolgroep waarin het kind zit.

Voor jongens eindigt Forever Young na groep 7. Gaat uw kind komend schooljaar naar groep 8, dan zijn onze vrienden van Scouting Pius X een leuke volgende uitdaging. Zij hebben iedere woensdagavond een groepsavond. Omdat er voor meiden geen Scouting is, kunnen de meiden wel lid blijven tot de tweede klas van de middelbare school.

Meer informatie

Meer informatie over onze vereniging is hier te lezen. Lees alles over het ontstaan van de vereniging en de leiding die zich vrijwilllig inzet voor de jeugd.