Update // Juni 2021

Hoi allemaal, hier een klein nieuwsbericht over het afgelopen seizoen, het minikamp en we kijken vooruit naar het zomerkamp.

Seizoen 2020/2021

Over minder dan 4 weken is het huidige seizoen (2020/2021) voorbij.

Een bijzonder jaar waarbij we meerdere keren de draaiavonden moesten afzeggen door verschillende lockdowns. Om die reden gingen draaiavonden na de lockdowns, tijdens vakanties, meestal door, wat voor ons uniek is. Ook het afspreken en ophalen op verschillende buiten locaties in Wognum was voor vele ouders/verzorgers even wennen. Niet alleen voor jullie maar ook voor ons.

Inmiddels heeft Forever Young 150 leden waar we heel trots op zijn. We groeien nog steeds en doen ons best om iedere week bij alle kinderen een glimlach op het gezicht te toveren. Er staan nog een paar mooie avonden in de planning waarmee we het seizoen knallend afsluiten!

In augustus is het ook weer mogelijk om je in te schrijven voor seizoen 2021/2022.

Minikamp 2021

Ook wij keken uit naar het Minikamp, zeker omdat er in 2020 geen Minikamp kon zijn. Maar afgelopen weekend was het eindelijk zover. Maar liefst 37 (!) kinderen uit groep 3/4 bleven een nachtje slapen in het Streekbos. Voor het eerst hadden we voor het kamp shirts besteld voor zowel de kinderen als de leiding. Dit gaf ons weekend nog meer kleur en ook overzicht ;). Daarnaast was het natuurlijk prachtig weer en was het blotenvoetenpad iets wat de kinderen nooit meer zullen vergeten. We zijn nog bezig met de foto’s en er komt zelfs nog een leuk filmpje. Wij vonden het een geslaagd weekendje en we kijken al weer uit naar volgend jaar.

Zomerkamp 2021 (14 t/m 19 augustus)

Over precies 57 dagen vertrekken we met de bus naar Epe. Het wordt een week van spel en avontuur voor alle leden van Forever Young. Beetje bij beetje worden alle restricties rondom het coronavirus versoepeld, wat voor iedereen natuurlijk heel fijn is.

Dat gaat dus de goede kant op. We houden de regels nauwlettend in de gaten en houden jullie op de hoogte.

Op dit moment zijn 55 kinderen ingeschreven voor het Zomerkamp. Dat gaat heel goed! Inschrijven kan nog steeds, maar wacht niet te lang! Verdere informatie over het zomerkamp zoals; inpaklijst, adres, vertrektijd etc. komt per mail, ongeveer 3 weken voor vertrek. 

Dit was het voor nu. Vergeet niet, we staan altijd open voor feedback. Spreek ons aan bij de deur, bel of mail. En nu je hier toch bent, kijk gerust even rond op onze site!

Tot later!

Groetjes,

De leiding